You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvor lang tid tager det for mig at få en refusion?

A: For langt størstedelen af ​​returneringerne tager det cirka 5-10 hverdage for os at få din pakke i opfyldelsescentret, inspicere din retur, behandle den til lagerbeholdning og gennemføre din refusion. Hvis refusionen udstedes til et kreditkort, afhængigt af dit kreditkortselskab, kan det tage yderligere 2-10 hverdage, efter at din kredit er ansøgt om, at det bogføres på din konto.


Spørgsmål: Accepterer du internationale kreditkort?

A: I øjeblikket kan outletfoots.com acceptere internationale kreditkort, men vi kan kun sende til en adresse inden for USA og dets territorier. Bemærk, at kreditkortet skal udstedes og indeholde et logo fra enten Visa, Mastercard, Discover eller American Express.


Spørgsmål: Er mine personlige oplysninger sikre?

A: outletfoots.com tror på at give en sikker og sikker shoppingoplevelse til alle kunder med strenge og effektive sikkerhedsforanstaltninger på vores websted. Det er vores politik ikke at sælge eller på anden måde udveksle private oplysninger, såsom dit navn, kreditkortnummer eller adresse til tredjeparter. Vi bruger VeriSign SSL til at behandle dine kreditkortoplysninger.


Spørgsmål: Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Svar: Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den er afleveret til vores lager. Det er umuligt at finde en ordre ud af hundreder, der afventer forsendelse.

På grund af vores høje volumen går alle ordrer, der behandles med succes, direkte til forsendelsesgulvet inden for få minutter efter ordren er afgivet for at få den sendt til dig så hurtigt som muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den er afgivet og afleveret til vores lager. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, når du afgiver din ordre.

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du bytte eller returnere varen (hvis relevant). Se vores retur/udvekslingspolitik for yderligere information.


Spørgsmål: Hvad hvis den købte vare ikke passer?

A: Hvis du ikke er tilfreds med varens pasform, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags. Imidlertid er kunderne ansvarlige for returportoen og sikre, at varerne sendes tilbage til os. Vi betaler for forsendelse af udskiftede erstatningsartikler tilbage til kunden en gang pr. Ordre. Form mere information, læs hele vores returpolitik.


Spørgsmål: Hvornår ankommer min ordre?

Svar: De fleste sko er på lager og sendes inden for 24 timer, leveres inden for 2-10 arbejdsdage. Du modtager en e-mail med sporingsoplysningerne, når din ordre er sendt. Bemærk, at det kan tage op til 24 til 48 timer, før sporingsoplysninger er tilgængelige fra rederiet.

Alle varer, der angiver "Sendes om 3-4 arbejdsdage" under Føj til taske, tager yderligere 3-4 hverdage til at forlade vores facilitet. Disse varer kan ikke sendes samme dag, som ordren afgives. Hvis der vælges hurtige tjenester til disse varer, træder den i kraft efter 3-4 arbejdsdage til behandling. Se vores forsendelsesside for flere forsendelsesoplysninger.