You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Om os

Kunder har førsteprioritet på outletfoots.com. Vores teammedlemmer er altid fokuseret på vores kunders behov. Vi behandler vores kunder lige med respekt, når de først går ind på et hvilket som helst sted på outletfoots.com, vi vil have, at outletfoots.com skal være dit sted at trøste, en lokal bekvem detailoplevelse for alle familier. Når du besøger os i butikker online, er vi altid tilgængelige til at hjælpe med eventuelle spørgsmål, du har. Vi besvarer alle spørgsmål, du måtte have vedrørende dit køb via e-mail, Facebook og vigtigst personligt.

outletfoots.com er en af ​​landets største familiefodtøjsforhandlere og tilbyder et bredt sortiment af moderat prissatte sneakers, afslappet og atletisk fodtøj til mænd og kvinder og børn med vægt på nationale og regionale navnemærker. Selvom vores priser i gennemsnit er 10% lavere end vores konkurrenter, tilbyder vi support, der konkurrerer med enhver af de bedste onlinebutikker. Vores venlige personale på fuld tid er dedikeret til at besvare dine spørgsmål og vil svare på enhver telefonsvarer eller e-mail, der modtages inden for den samme hverdag, syv dage om ugen.

De nervøse eller ubehagelige med at foretage et online køb har intet at frygte, når de handler på outletfoots.com. På outletfoots.com behandles alle transaktioner med 256 bit SecureTrust SSL-kryptering, der sikrer, at dine oplysninger er private og utilgængelige for potentielle hackere og identitetstyve. Når du afgiver en ordre hos outletfoots.com, kan kunderne være sikre på, at de valgte varer er på lager og sendes samme hverdag. På outletfoots.com er ordrer ikke kun garanteret at blive leveret, men de er garanteret at blive leveret hurtigt.

Gennem det moderne marked, sneakers og aktive livsstilsmarkeder har vi indgået et samarbejde med de bedste mærker for konstant at tilbyde kuraterede kollektioner, sjældne produkter og samarbejde.

Driftstimer

Du kan shoppe på vores side 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
Vores kontorets åbningstider for kundeservice er fra 9:00 til 17:00, mandag til fredag, undtagen engelske helligdage.
Vi tilstræber at svare på dine e-mails og eventuelle telefonbeskeder inden for en arbejdsdag.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bare har lyst til at chatte, så tøv ikke med at Kontakte os. Vi er ikke kun venlige, men helt diskrete og vil gøre vores bedste for at sikre, at du får den bedst mulige shoppingoplevelse.